Hoppa till sidans innehåll

Dennis Gustavsson fortsätter satsa mot OS 2024


Efter skrällguldet - tillsammans med Eskil Borgh - i dubbel under kustrodd-VM i Portugal i oktober 2021, fortsätter Dennis Gustavsson sin satsning mot OS i Paris 2024.

Var med och stötta Dennis Gustavsson mot OS 2024!

Höganäs Roddförening är oerhört stolta och glada att Dennis Gustavsson är en av de roddare som blivit uttagen i Svenska Roddförbundets OS-satsning SRT24Målet med SRT24 är att kvalificera en eller flera lagbåtar till Olympiska Spelen i Paris 2024. För Dennis Gustavssons del innebär OS-satsningen att  ta tjänstledigt från sitt arbete som elektriker och därmed förlorar han en del av sin inkomst.

Höganäs Roddförening har därför beslutat att till stötta Dennis ekonomiskt till viss del. Höganäs Roddförening hoppas nu att fler vill stötta Dennis i hans väg mot OS 2024 och vi startar därför en insamling.

Allt är välkommet, litet som stort! Och allt går direkt till Dennis OS-satsning. 

Föredrar ni banköverföring så sätt in din gåva på:

Höganäs Roddförening

BG5290-2111

Ange SRT24 och ditt namn

Vill ni Swisha - så skicka din gåva till:

Höganäs Roddförening

SWISH: 1233489788

Ange SRT24 och ditt namn.

Ytterligare  information: 

Dennis Gustavsson är flerfaldig Svensk Mästare i rodd i både singel och dubbel och har även ett VM-brons i kustrodd från 2016 på sin meritlista. Dennis är knuten till - och tävlar fortfarande för Höganäs Roddförening - men bor, arbetar och tränar numera i Stockholm.

Till en OS-satsning krävs mycket tid, energi, och inte minst ekonomi. Roddarna i SRT24 är till viss del stöttade av Riksidrottsförbundet (RF) och Svenska Olympiska Kommittén (SOK), men det täcker inte allt. Det krävs att deltagarna i OS-satsningen tar ur egen ficka.

OS-satsningen beräknas enligt Svenska  Roddförbudet kosta de uttagna runt 70 000 kr per person/år. Detta ska täcka kostnader för resor, kost och logi på träningsläger, deltagande på världscupdeltävlingar (VC) europeiska mästerskap (EM) och världsmästerskap (VM). Tillkommer gör även kostnader för transport av båtar och övrig utrustning.

Vi har nu glädjen att meddela att Leo Coastal Rowing är ett av de företag som sponsrar Dennis även säsongen 2022 i hans väg mot OS 2024. Stort tack!

Vi har glädjen att meddela att även Höganäs Kommun stödjer Dennis Gustavsson i hans väg mot OS 2024. Stort tack!

Även Nybroplan Express stöttar Dennis Gustavsson säsongen 2021. Stort Tack!

Uppdaterad: 13 FEB 2021 17:21 Skribent: HRF
E-post: Adressen Gömd

 

Höganäs Kommun Elitsatsning

 

LIONS

 

svenska roddförbundet

 

UNIBET 30/30 fonden

 

 

SM-veckan 2018 KUSTRODD 

indieprint

 

 Gräsroten

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Höganäs RF - Rodd
Småbåtshamnen 9
26339 Höganäs

Kontakt:
Tel: 0736435468
E-post: hoganasroddklubb@gma...